Spring til indhold

MENU
10 RETTER

Til menuen serveres foccacia brød og økologisk smør med saltflager

Anretning 1

Braiseret økologisk gulerod med karryolie, æble og syrnet fløde

Anretning 2

Håndpillede rejer, petit salat, citron-julienne og creme

Anretning 3

Poke bowl med marineret kyllingespyd, syltet ingefær og urter

Anretning 4

Serrano skinke på salat af sherry tomater og mangorelish

Anretning 5

Blomkåls crudité med haricot verte, hasselnød og olivenolie

Anretning 6

Mini slider med pulled pork, lilla coleslaw og fermenteret løg mayonnaise

Anretning 7

Porretærte med pisket purløgs creme fraiche

Anretning 8

Bresaola med grillede kartofler og trøffel creme

Anretning 9

Brændenælde ost med hjemmelavet hybenkompot

Anretning 10

Mandelkage, lemoncurd og italiensk marengs

JULE MENU
10 RETTER

Kryddersild med hjemmelavet
karrysalat og dild

Røget makrel som salat
med fennikel crudité, caviar og purløg

Håndpillede rejer med ærtesalat
hjemmerørt urtemayonnaise og confiteret citron

Jule inspireret salat med
gløgg-hydrerede rødbeder og appelsin creme

Postej af svin lagt på rødbede pickles med bacon og urt

Andebryst på blomkålssalat med
hasselnød, tranebær og gestrickt sauce

Flæskesteg som terrine på
marineret spidskål med creme og svær

Stegt krydderpølse på kartoffelcreme med brunet smør

Mont dór fransk juleost med mango kompot

Ris a la mande med kirsebær coulis og smuttede mandler

Menuen bliver leveret med foccacia brød og økologisk smør med saltflager fra eget konditori